Facebook Hashtag Search

By Morten Lybech on July 4, 2013 in Uncategorized
w0

Nu lancherede facebook den anden dag, at man kunne hashtagge sine stautsopdateringer. Dette betyder også det bliver muligt at søge på de forskellige hashtags. Facebook har dog ikke lavet en API til dette endnu – men det er med sikkerhed lige rundt om hjørnet. Og så vidt jeg ved er der en måde at komme udenom – uden API – så opdateringer kan hentes ind på hvilket som helst site. Jeg ved i hvert fald det er muligt med TINT!

Ide: Lav et simpelt website, hvor folk kan søge på facebook hastags, f.eks. www.facebookhashtags.com 

Det handler om at være de første som gør det og gøre sitet populært. Lidt ligesom som statigram til instragram.

Derudover ser jeg også en ny måde facebook burde lave annoncering – annoncering målrettet de enkelte hashtags. Lad os sige jeg er sælger af Sportsudstyr, og jeg ønsker at reklamere via facebook. Her har jeg så muligheden for at få min annonce frem, når folk søger på de hashtag, jeg som annoncør vælger. Som sælger af sportsudstyr, vælger jeg #nike, #adidas, #fitness, #healthy, #sport, #energy. Hvert enkelt hashtag koster et beløb, alt afhængig af hvor populært det er. Derudover burde der være mulighed for at vælge geografi, f.eks. Danmark – således at min annonce kun kommer frem til folk fra Danmark. På den måde kan de enkelte annoncører selv bestemme hvilke hashtags de ønsker deres annoncer skal komme frem på.

Ide: Lav en annonce system, som gør det muligt for annoncører at vælge hvilke hashtags deres annoncer skal forekomme på

For at dette kan blive en succes, er det vigtigt at man gør “hashtag søgning” populært, idet annoncerne kun forekommer ved søgning.

About the Author

Morten LybechView all posts by Morten Lybech >

0 Comments

Leave a reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *