Tanker, idéer, links og meget mere….

By Morten Lybech on April 25, 2013 in Idéer
w0

Nu har jeg besluttet mig for at dele mine tanker og idéer med alle på det her world wild web.  Jeg vil skrive om alt mellem himmel og jord, alt hvad der falder mig ind – næsten uden filter! Jeg har længe gået med tanken om at nedfælde alle mine idéer – men efter at jeg fik en bog af min chef (the go-giver) besluttede jeg mig for at gøre noget ud af det.

Og jeg vil da lige starte mit første blogindlæg med en idé jeg fik igår. Lige for tiden er det toptrendy at være sund – alle taler og snakker om det. Jeg går selv rigtigt meget op i sundhed, er afsted 5-6 gange om ugen, om det så er fodbold, styrketræning, løb, crossfit eller andet. Men når man skal være sund – handler det jo også om MAD!  Du kan ikke åbne facebook eller instagram lige for tiden uden du ser billeder af mad. Jeg uploader selv mange billeder af mad – jeg elsker mad! Men når jeg nu ser en masse dejlige billeder af mad – kunne jeg da egentlig godt tænke mig at vide hvad opskriften består af! Så min ide går ud på: at lave et socialt netværk (website, app.) med madopskrifter, som gør det muligt at dele, følge og få masser af inspiration fra hinanden. 

Jeg lavede derfor lige et hurtigt research tjek – og vupti – det findes selvfølgeligt allerede – og dem som gjorde det rigtigt godt var disse: www.foodily.com

Jeg fortsætter min jagt på den gode idé!

About the Author

Morten LybechView all posts by Morten Lybech >

0 Comments

Leave a reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *